Kerekesi Éva – SEO szakember


Kerekesi Éva – SEO szakember, vállalkozásoknak, honlap tulajdonosoknak segítek hogy a honlapjuk jobb helyezést érjen el a Google-ben, ezáltal több látogatót, több vevőt és több bevételt érjenek el hirdetési költség nélkül.

 

Közgazdászból SEO szakemberKerekesi Éva SEO szakember

 

 

Úgy találkoztam először a keresőoptimalizálással, hogy saját weboldalamnak szerettem volna látogatókat szerezni, ezért elmentem egy keresőoptimalizálás tanfolyamra. Az ott tanultak alapján sikerült a honlap látogatottságát megtöbbszörözni, és nagyon megtetszett a keresőoptimalizálás, mint munka.

 

Tetszik, hogy kreatívnak kell lenni, kicsit nyomozónak is a megfelelő kulcsszavak megtalálásához, és látható eredménye van, mégha idő is kell az eredményekhez. De kézzel fogható az eredmény, látszik, hogy többen kattintottak a honlapra, és jó érzés látni, mikor akár saját honlap, akár ügyfelem weboldala a Google első oldalán, akár Google első helyén szerepel, mégha nem is csak a helyezés számít a keresőoptimalizálásban.

 

Arra lettem figyelmes, hogy szívesebben foglalkozom a honlapom keresőoptimalizálásával, mint bármi mással, és elkezdtem ismerősöknek is segíteni a SEO-ban, és Szilágyi Balázs SEO szakember képzésére az első között jelentkeztem.

 

A SEO szakember képzésen sikerült a tudásomát mégjobban elmélyíteni, és mára már számos vállalkozás honlapjának sikerült megsokszoroznom a látogatottságát, akár webáruházról, akár szolgáltatást bemutató weboldalról legyen szó.

Ha szeretnél Te is több látogatót a honlapodra, keress bátran!

Kerekesi Éva SEO szakember

tel: +36/30/292-1566

e-mail: eva@profiseo.hu

web: profiseo.hu