Ferge Balázs, SEO tanácsadó


Ferge Balázs, SEO tanácsadó vagyok. Weboldalaknak, webáruházaknak végzek keresőoptimalizálást akár havidíjas, akár egyszeri átfogó elemzéssel. Ferge Balázs, SEO tanácsadóEzen felül minden online marketing eszközt felhasználok egy weboldal sikerének növelésére. Célom, valódi, kézzel fogható fejlődés elérése ügyfeleim honlapjain. Őszinte, megbízható munkavégzés az Ön cége sikeréért!

 

A kudarc nem a siker ellentéte, a kudarc a siker része. A siker ellentéte a középszerűség!

Webáruház SEO

A SEO javaslatok minden webáruház esetében működnek, akár egyedi fejlesztésűeknél is. Azok a SEO eszközök, amik sikerre vihetik a keresőben a webáruházat, azok honlapmotortól függetlenek. Ugyanúgy működnek Joomla, Woocommerce, Shoprenter vagy bármely más webáruháznál is. A különbség csak az, hogy hogyan lehet megvalósítani azokat.

Tehát bármely webáruház esetében el lehet érni sikereket, mindig az adott webáruház optimalizáltságának szintjétől, a létező technikai hibák számától, bonyolultságától, illetve a konkurencia sikerességétől függ, hogy mennyi idő alatt sikerül.

Weboldal SEO

Bármely blog oldal, terméket vagy szolgáltatást kínáló weboldal esetében a legfontosabb SEO kérdés az, hogy hogyan lehet folyamatosan növelni a látogatók számát a keresőből? Minden témánál lehet találni olyan kulcsszavakat, melyekre, ha megfelelő tartalmat készítünk, akkor egyre több látogató fog érkezni.

Egy olyan weboldal esetében, ami az alapvető SEO beállítások terén megfelelően működik, már csak a keresőre optimalizált tartalomkészítésre és megfelelő minőségű linképítésre van szükség. Természetesen a közösségi média aktivitás is jelentős mértékű.

Ezen a téren tudok segítséget nyújtani! Feltárom a weboldal technikai hibáit, majd javaslatokat teszek a SEO és bármely más online marketing eszközök, módszerek használatára. Majd megállapodástól függően el is végzem azokat.

Fontosnak tartom, hogy nem szabad külön választani a keresőoptimalizálást a többi online marketing eszköztől.

SEO szolgáltatásaim mellett minden más online marketing eszközt is felhasználok, hogy ügyfeleim tovább tudják növelni sikereiket. Komplett rendszerként kezelem, mindig személyre szabottan az aktuálisan leghatékonyabb stratégiát dolgozom ki a weboldal látogatottságának növeléséhez.

WordPress weboldalak készítésében, szerkesztésében is tapasztalatokkal rendelkezem. Legyen szó akár WordPress, Joomla, Shoprenter alapú rendszerről, megállapodástól függően, meg is tudom valósítani az általam javasolt módosításokat.

Mik ezek az eszközök a SEO-n kívül?

– Közösségi média felületek optimalizálása, hatékony felhasználása- Facebook, Youtube, Pinterest, Instagram.
– WordPress weboldalak szerkesztése- kategória, címke oldalak készítése keresőre optimalizáltan, menürendszer, bővítmények telepítése, beállítása (pl. Yoast).
– Alapvető html, css formázás.
– Tapasztalatokkal rendelkezem Shoprenter, Joomla, Woocommerce webáruházak kezelése, szerkesztése terén.
– Saját és ügyfeleim blog oldalai révén tapasztalatokkal rendelkezem a blog írás terén, ami SEO szövegírási eszközökkel kiegészülve kifejezetten sikeres tud lenni a még több látogató eléréséért folytatott küzdelemben.
Google Analytics, Adsense, Tag manager telepítése, beállítása.
Search Console telepítése, használata.
Kulcsszó tervező használata a hatékony tartalomfejlesztés érdekében.

Marketing rendszerek automatizáltan

Az automatizált rendszerek kiépítése terén szintén segítséget tudok adni a megtervezésükben, kialakításukban. Webáruházak, szolgáltatást, terméket kínáló weboldalak esetében néhány marketing automatizáció kialakítása is komoly előrelépést jelenthet.

Bármilyen kérdés esetén állok rendelkezésére!

Keresőoptimalizálás személyre szabottan, az Ön weboldalára, cége sikeréért!

 

Ferge Balázs, SEO tanácsadó

Email: seoacegedert@seoacegedert.hu
Telefon: 30/ 699 38 15
Weboldal: http://seoacegedert.hu/