Burai Barbi – SEO szakember


 

 

Burai Barbi - SEO szakember

Burai Barbi – SEO szakember

 

Burai Barbi – SEO szakember vagyok, a HonlapSEO weboldal tulajdonosa, online vállalkozások számára nyújtok segítséget, keresőoptimalizálás, SEO a szakterületem.

30 év vendéglátózás után váltottam az online marketingre, ezen belül is a SEO- ra, így bátran és megalapozottan mondhatom, hogy a ranglétra legaljáról indultam és ma már igen előkelő helyezést foglalhatok el az organikus találati listán, mint SEO szakember.

Tanulmányaimat Szilágyi Balázs SEO szakember képzésén végeztem, de ezóta is folyamatosan képzem magam, lépést tartok a legújabb trendekkel.

 

 

 

 

Neked fontos, hogy a Google találati listájának az első oldalán szerepelj?

Nyilván Te is pénzből élsz, vállalkozásod profitot kell, hogy termeljen. Ehhez elengedhetetlen, hogy honlapodra sok látogató érkezzen, majd ott éljen a további lehetőségekkel, elköteleződjön, feliratkozzon, értékes vásárlóvá váljon.

 A keresőoptimalizálás segít Neked ebben, tekints rá úgy, mint egy befektetés a profit érdekében.

 

Az emberek gyakran nem tudják, hogy mit akarnak, amíg meg nem mutatod nekik. (Steve Jobs)

Mit jelent számomra a keresőoptimalizálás?

 

A honlapodon végzett szolgáltatás, amely a keresőkben való előkelőbb helyezést, nagyobb látogatottságot biztosítja számodra a Google irányelvek alapján.

 

A Google organikus keresőjében a megjelenő találati listának az első oldalon való megjelenése minden vállalkozás elérhető célja, amennyiben megérti, hogy a keresőoptimalizált honlap az előfeltétele a jó helyezésnek. (Burai Barbi – SEO szakember, HonlapSEO)

 

 

Milyen előnyöket ad a HonlapSEO és keresőoptimalizálás szolgáltatása számodra?

 • A folyamatos informatikai fejlődéssel lépést tartok, az elavult technikák viszont nincsenek belém égve, lévén nincs évtizedekre visszanyúló szakmai múltam, a jelen érvényben lévő stratégiai elvek alapján dolgozom.
 • Titoktartási kötelezettséget vállalok: a konkurenciádnak nem adom ki az elvégzett munkafolyamatokat, nem vállalok hasonló szolgáltatást, terméket nyújtó vállalkozás részére keresőoptimalizálást.
 • A keresőoptimalizálás során kizárólag etikus technikai megoldásokkal foglalkozom, a fekete kalapos (Black hat SEO) módszereit nem alkalmazom.
 • Kérhetsz SEO auditot a már meglévő honlapodra, a munkálatokat ott is utólagosan elvégzem.
 • SEO szövegírás: betanítalak a megfelelő keresőoptimalizált szövegírásra, megbízás esetén elvégzem helyetted a feladatot.
 • Szövegek szerkesztése: a már elkészült honlapszöveget átszerkesztem, hogy minden szempontból megfeleljen a SEO feltételeinek.
 • Lehetőséget biztosítok külön munkafázisok megrendelésére is: szövegírás, linképítés, kulcsszókeresés,konkurenciaelemzés, közösségi oldalak létrehozása, kezelése.
 • HTML fejlesztések: előfordulhat, hogy bizonyos keresőoptimalizálási beállításokat csak így lehet megtenni, ezt SEO szakember lévén elvégzem helyetted.
 • SEO konzultáció: e-mail vagy skype lehetőség konkrét kérdések esetén, lehetőséget biztosítok a segítségre.
 • További marketing feladatok kidolgozásában is számíthatsz a segítségemre.
 • Az elvállalt munkát azonnal megkezdem, késlekedés nélkül.

 

Keresőoptimalizálás –  akár azonnali kezdéssel

Az idő pénz!

Ez bizony az online világra is igaz. Fontos, hogy már a lehető leggyorsabban elkezdődjön a weboldal keresőoptimalizálása.

Az nyer, aki az első.

A Google és a látogatók is tudják ezt. Az első oldal a keresőkben azé, aki tesz is érte. Jutalma nem marad el, értékeli a Google és a látogatók is hamarabb megtalálják.

Te tudod? Teszel is érte?

Vedd fel Velem minél előbb a kapcsolatot és kérj árajánlatot, hogy győztesként az első oldalon megjelenhess a keresési találatok között.

Burai Barbi –  SEO szakember

Elérhetőségek:

Telefon: +36-30-242-9494

E- mail: info@honlapseo.hu

Weboldal: HonlapSEO